Nápaditá ochutnávka aneb dárková balení potěší hned 4x!

Podle ajurvédské medicíny platí, věnujete-li někomu ghí (přepuštěné máslo), darujete mu tím zdraví a pohodu. Dobrým nápadem jsou dárková balení, která potěší nejen chutným obsahem, ale i nápaditým designem.

České ghíčko - dárkové balení speciál
Čtyři degustační skleničky čistého máselného tuku s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi a složením. Foto: www.ceskeghicko.cz

Dárkové balení ghí pro fajnšmekry

Čtyři degustační skleničky čistého máselného tuku s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi a složením. Ghí má vysoký kouřový bod 250 °C, takže se nepřepaluje, je velmi dobře stravitelné a obsahuje vitamíny A, D, E, K. Navíc je bez mléčné bílkoviny a mléčného cukru, takže si ho mohou dopřát i lidé s alergií na některou z těchto složek.

Kromě čistého ghí ovšem existují i speciality – ghí s příchutěmi – které potěší každého gurmána. Skvělým tipem nejen pro nejrůznější příležitosti, kdy chceme překvapit něčím kvalitním a originálním, je proto Dárkové balení ghí – obsahuje 4 různé příchutě po 125 ml: Ghí se skořicí a vanilkou, Ghí s chilli, Ghí s levandulí a Ghí s konopím. Koupíte na www.ceskeghicko.cz za 333 Kč.

Dárkové balení lahodné pomazánky Ghítely

Ghítela je alternativa oblíbené sladké pomazánky, v níž cukr a nevhodné tuky nahrazují například ořechy, med a hlavně ghí. Ghítela představuje skvělý zdroj energie pro duševní činnost, pro sportovce před tréninkem a pro děti je vítaným řešením, když zatouží po nějaké laskomině, protože vhodně zastoupí nezdravé cukrovinky.

V současné době jsou k dostání čtyři příchutě. Pokud si nejste jisti, která bude ta nejlahodnější, vyřešte to šalamounsky a dopřejte si Dárkové balení – obsahuje 4 druhy Ghítel s různými příchutěmi po 125 ml: Arašídovou, Lískooříškovou, Kešu s kokosem a Mandle s kávou. Koupíte na www.ceskeghicko.cz za 366 Kč.

České ghíčko - Dárkové balení lahodné pomazánky Ghítely
České ghíčko – Dárkové balení lahodné pomazánky Ghítely. Foto: www.ceskeghicko.cz

Zjistili jsme:

Při alergii na mléčnou bílkovinu lze ghí namazat na pečivo, protože neobsahuje laktózu a kasein a je přirozeně bezlepkové.

Odstraněním vody a mléčné bílkoviny se výrazně prodlouží trvanlivost. Ghí tedy vydrží bez lednice až 1 rok!

Ghí je ideální tuk k tepelné úpravě potravin (včetně smažení) díky své vysoké teplotní stabilitě, při níž si stále dokáže zachovat skvělé senzorické vlastnosti.

První České ghíčko

Ghí se stalo pro všechny, kdo chtějí vařit chutně a zdravě, stejně nepostradatelnou ingrediencí jako třeba olivový olej. Má totiž mnoho skvělých vlastností – především báječně chutná a voní, nepřepaluje se, obsahuje vitamíny A, D, E, K, navíc je bez mléčné bílkoviny. Také se nemusí chladit a vydrží alespoň 12 měsíců. Ajurvéda považuje ghí za zásadní potravinu pro zdravý vzhled, mentální rovnováhu a dobré trávení. Darujete-li někomu ghí, znamená to, že myslíte na jeho zdraví a pohodu.

Více na www.ceskeghicko.cz

Přidejte svůj komentář!

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*